gomba png

Laskagomba pástétom

laskagomba recept

Természetes élelmi rost forrás

Termékeinket ajánljuk mindenkinek, új ízeket keresőknek vagy azoknak, akiknek fontos az egészséges táplálkozás, esetleg speciális étrendet/gluténmentes , vegetáriánus/ tartanak. Pástétomaink között Ön is meg fogja találni a kedvencét.

vianaturalis logó

Ha Laskagomba, akkor Via Naturalis termékcsalád!

gluten free simbol png

Gluténmentes

vegan gomba

Vegán

természetes gombák

Alacsony energia és cukortartalom

természetes gomba

Természetes

Rólunk

A Via Naturalis laskagomba pástétom család egyedülálló a hazai piacon mivel ehhez hasonló termék ezen – sőt más más piacon sem található.

Az egészséges táplálkozás nélkülözhetetlen része a laskagomba. Szinte bármilyen diétába jól illeszthető, és a vegán étrend alapeleme. Nem tartalmaz koleszterint, viszont magas ásványi anyag és fehérje tartalma van. Fehérjéiben megtalálható a legtöbb esszenciális aminosav, és mindezek aranya hasonlít a legkiválóbb húsfélékhez. Alacsony energia tartalma mellett élelmirostokban gazdag, így jó hatással van az anyagcserénkre és az emésztesünkre. Immunrendszerünket pedig magas Béta-glükán tartalma stimulálja jótékonyan. A laskagomba gyógygombaként ismert, rendkívül ízletes és szervezetünket is hatékonyan támogatja.

laskagomba grillezve

Összetétel

A Via Naturalis termékcsalád kizárólag gombákból és növényi eredetű összetevőkből készül ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják. Legfőbb összetevője a laskagomba (min.45%), melyet Kecskeméten, Magyarország legnagyobb laskagomba kertészeteben termesztünk, a körkörös biomassza alapú gazdaság elvei szerint működő termelési rendszerben.

Termékeink nem tartalmaznak glutént, mesterséges szinezéket es ízfokozót sem. A húspastétomokhoz és margarinokhoz képest energiatartalma alacsony, cukortartalma is elenyésző. Magas gombatartalma miatt a pástétom kiemelkedő fehérje és élelmirostforrás. A jó minősegű alapanyagok és a pontosan betartott technológiák biztosítják termékeink kiváló minőséget és finom ízét.

A friss gombával szemben a pástetom hosszú ideig eltartható, miközben megőrzi annak legtöbb előnyös tulajdonságát. Laskagomba pástetomaink alapvetően kényelmi termékek, mégis megfelelnek az egészséges táplálkozás feltételeinek.

Termékek

A laska gomba pástétomok felhasználásának lehetőségei rendkívül széleskörűek. A pástétom kenyérre vagy pirítósra kenve azonnal fogyasztható, de készíthetünk belőle meleg szendvicset vagy gombakrém levest is. Felhasználhatjuk sós sütemények tésztájába vagy töltelékébe, de akár raguk ízesítéséhez is.

shiitake gombás laskagomba pástétom

Shiitake gombás

A Shiitake gomba nem csak különleges gyógyhatásával tűnik ki a többi gomba közül, hanem rendkívüli aromájával is. Ez a pástétomunk karakteres telt ízével az étkezések fénypontjává válik.

tokaji boros laskagomba pástétom

Tokaji Boros

A laskagomba és a Tokaji Furmint házassága, kellemesen boros, fanyar harmóniát eredményez. Különleges alkalmak méltó kísérője, savasságát egy csipetnyi cukorral, ellensúlyozzuk. A készítés technológiájából adódóan nem tartalmaz alkoholt.

zöldséges laskagomba pástétom

Zöldséges

Zeller, pritaminpaprika, koriander és laskagomba. Az összetevők kiválóan egészítik ki egymást, a varázslat tehát ennyi, az eredmény mégis messze kiváló.

csípős laskagomba pástétom

Csípős

A magyar fűszerpaprika és a nyers, csípős chili találkozása a laskagombával. A remekül hangsúlyos karakterű pástétomunk a fűszeres ízek kedvelőinek készült.

paradicsomos laskagomba pástétom

Paradicsomos

A pástétomaink ‘Olasz’ verziója, amely a Mediterrán országot egyenesen az asztalunkra hozza. Lágyan emlékeztet a pesztóra.