Pilze-Nagy Kft.

A Pilze-Nagy Kft-nél történő helyben telepített vállalatirányítási rendszer bevezetése

Tovább »

Zöld innovációk - Nemzetközi konferencia

A Norvég Alap program lezárásához kapcsolódóan a gödöllői Szent István Egyetem szervezésében 3 napos nemzetközi konferenciát tartottak 2016. október 27-28-29-én az egyetem gépészmérnöki karán „Zöld Innovációk” címmel.

A rendezvény első napján plenáris ülésre került sor, melyen a felszólalók a program általános célkitűzéseit, eredményeit és jövőjét vázolták fel előadásaikban. Többek között a SZIE, mint program operátor, külkapcsolatokért felelős rektor-helyettese, és a Norvég Alap programigazgatója is kifejtette gondolatait. Az előadók mindannyian hasznosnak és sikeresnek ítélték a programot a „zöld innovációk” támogatására és abbéli reményüknek adtak hangot, hogy jövőben is folytatódhat ez a sikertörténet.

1

1. fotó: Magyarországon a Norvég Alap által
támogatott projektek területi elhelyezkedése

A második napon az egyes sikeres projektekhez kapcsolódó konkrét tapasztalataikat oszthatták meg egymással a résztvevők, akik a jellemzően az Alap által támogatott országokból érkeztek (pl. Litvánia, Észtország, Lengyelország stb.)

A harmadik napon két projekt (ÉMK Kft, Sajóbábony, veszélyes hulladékégető telep valamint Aluinvent Zrt, Felsőzsolca, környezetbarát alumíniumhab előállítása) személyes meglátogatására is nyílt lehetőség.

Powered by: Raster Stúdió