Pilze-Nagy Kft.

A Pilze-Nagy Kft-nél történő helyben telepített vállalatirányítási rendszer bevezetése

Tovább »

Pilze – Nagy Kft. biogáz üzemlátogatások

A Norvég Finanszírozási Mechanizmus HU09-0057-A1-2013 azonosítószámú, Zöld Ipari Innováció pályázat keretében megvalósult fejlesztések és célok ismertetése, azok továbbítása a másodlagos célcsoport érdekeltjeinek, nemzeti és regionális szinten:

1. Kép: 2016. május 18-án a Murray State University (USA, Kentucky állam) Msc Agrobusiness szakos hallgatói és tanárai szervezett üzemlátogatáson vettek részt a Pilze-Nagy Kft. biogáz üzemében. Érdeklődési területük a fenntarthatóság, a jó gyakorlatok alkalmazása és az alternatív energia felhasználása volt.

2. Kép: Egy franciaországi agrár szövetkezeti csoport tagjai, - a Szent István Egyetem (SZIE) szervezésében - látogattak el a Pilze - Nagy Kft. biogáz üzemébe. Az érdeklődők magyarországi látogatásuk során kiemelten kérték az alternatív energiatermelés jó gyakorlatának bemutatását és a mezőgazdasági termelés sajátosságainak ismertetését. A SZIE a szakemberek érdeklődési területéhez igazodva javasolta a Pilze – Nagy Kft-nél működő komplex agrárendszer tevékenységének bemutatását.

3. Kép: Szent István Egyetem, kertészmérnök - és környezetgazdálkodási agrármérnök hallgatók üzemlátogatása, 2016. szeptember 27.

Powered by: Raster Stúdió