Pilze-Nagy Kft.

A Pilze-Nagy Kft-nél történő helyben telepített vállalatirányítási rendszer bevezetése

Tovább »
 • Az allergiás tünetek megelőzése természetesen

  Az allergia lényegében az önmagával viaskodó test sokféle módon és számtalan formában megnyilvánuló jelzése. Éppen ezért az a legeredményesebb ellenszere, ha az allergiakezelés megelőzi art, hogy a szervezet hadat üzenjen önmagának. Az allergiás tünetek felbukkanása azt jelzi, hogy a szervezetünk már harcba szállt az allergia okozójával, és miközben a csatáját vívja, talán le is gyengült. Próbáljuk tehát napi rendszerességgel, természetes módon megelőzni a betegség kitörését!

  Tovább
 • A gombák gyulladáscsökkentő hatása

  Ausztrál kutatók szerint a laskagombát, hagymát, édesburgonyát, oregánót, fahéjat és szegfűszeget tartalmazó diéta nagyban képes gyógyítani a krónikus gyulladásos folyamatokat.

  Tovább
 • A rostok jótékony hatásai

  A rostban dús ételek fogyasztása elősegíti szervezetünk harmónikus működését, amely szükséges ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket, illetve megőrizzük alakunkat.

  Tovább
 • Miért éppen a gyógygombák

  A Föld élővilágát három országba soroljuk: állatok, növények és gombák országa. A gombák nem növények, annak ellenére, hogy nem képesek helyváltoztatásra, mint az állatok. Zöld színtesttel nem rendelkeznek, így nem fotoszintetizálnak, tehát nem tudnak szervetlen anyagokból szerves anyagokat előállítani.

  Tovább
 • Emésztőrendszerünk nagytakarítói: a rostok

  A tél hangulatához általában hozzátartoznak az egymást követő, sötét hétköz¬nap esték, mikor bevackoljuk magunkat a kellemes, melegre fűtött szobába, és passzívabb programokkal töltjük időnket. A rendszeres testmozgás olykor elmarad, és az étrendünkben is nagyobb teret kapnak a nehezebb, kalóriadú¬sabb ételek. Sajnos ez a kényelem olykor olyan kellemetlen testi panaszokhoz vezethet, mint a székrekedés vagy a testsúlygyarapodás. Ezért ebben az év¬szakban fokozott odafigyelést igényel a helyes rostfogyasztás.

  Tovább
 • A laskagomba kedvező egészségügyi hatásai

  Az utóbbi két évtizedben a gombakutatás a makrogombákban is számos gyógyhatású anyagot talált. Nem kivételek ez alól a termesztett gombák sem, s e téren a shiitake- ás a laskagomba áll a kutatás központjában. Mivel a termesztett gombák ipari feldolgozása lehetséges, várható, hogy több országban is fogalomba kerül shiitake és laskagombából előállított gyógyhatású készítmény.

  Tovább
Powered by: Raster Stúdió