Együnk laskagombát
Fő tevékenységként laskagomba-termesztéssel foglalkozó vállalkozásunk...
Tovább »Fő tevékenységként laskagomba-termesztéssel foglalkozó vállalkozásunk...
Tovább »A Pilze-Nagy Kft-nél történő helyben telepített vállalatirányítási rendszer bevezetése
Tovább »Laskagomba termesztési szakmai nap a Pilze-Nagy Kft. szervezésében.
Tovább »A legfontosabb a gomba frissessége. A friss gomba kellemes illatú, kalapja rugalmas, roppantható, a kalapszél ép, nem szeldelt és enyhén befelé hajlik. A színe minél sötétebb, annál tovább tárolható hűtve. A friss laskagombát könnyű felaprítani, főzésnél nagyon gyorsan puhul. Minél öregebb a gomba, annál több nedvességet veszít magából, ezért a kalapszélek erősen berepednek, a húsa szivacsossá válik, főzéskor nehezebben puhul.