Pilze-Nagy Kft.

A Pilze-Nagy Kft-nél történő helyben telepített vállalatirányítási rendszer bevezetése

Tovább »

Anuga kiállítás

Európa leglátogatottabb és legnagyobb élelmiszeripari kiállítása hosszú évek óta tradicionálisan az Anuga, amelynek immár 34. alkalommal adott otthont Köln városa 2017.10.7-11. között.

Ha az élelmiszeripari bemutatókról esik szó szakemberek körében, akkor az első között említik a Kölnben rendezett Anuga nevű programsorozatot. Vezető üzleti terület a nemzetközi kapcsolatok létesítésére az élelmiszeriparban valamint a meglévő együttműködések sikeres továbbfejlesztésére a legalkalmasabb helyszín. A vásárt kizárólag szakmai látogatók keresik fel, nagy részük döntéshozási jogosultsággal rendelkező beszerző.

107 ország 7405 kiállítója mutatkozott be a vásárnak otthont adó komplexum 284.000 m2 -én. Mint mindig, most is az új termékek és az innovációk álltak az érdeklődés középpontjában. Az érdeklődők számára összesen 880 vállalat 2300 új termékét mutatta be. A Pilze-Nagy Kft. a kiállításon most először mutatta be a GINOP (GINOP-2.1.1-15-2015-00533)) projektben fejlesztés alatt álló új termékét, a MAP rendszerben csomagolt laskagombát.

Az öt napon át zajló eseménysorozat keretében valójában 10 tematikus szakmai kiállítást és vásárt zsúfoltak egy tető alá. A vásár 198 ország mintegy 165 ezer szakmai látogatóját vonzotta a kereskedelem és vendéglátás szektorokból.

Powered by: Raster Stúdió